18. 09. 2021

Vyhodnotenie seriálu MSR´21 - RCDCA sme Majstri!

V klube RCDCA sa do súťaže 2WD nominoval nováčik Lukáš Pavlus, ktorý vo svojej druhej sezóne slušne napreduje a razí si cestu do elitnej skupiny. Pavlus R. svoje prvenstvo z minuloročnej sezóny obhájil vďaka vyrovnanej forme počas celého seriálu.

2WD - Celkové poradie seriálu MSR´21

Do kategórie 4WD okrem RCDCA štangastov (Pavlus, Brokeš, Bero, Čudai a rodina troch Rehákovcov Miro, Richard a Rado) pribudli dvaja nováčikovia, ktorý potrebovali vstupné skúsenosti do nasledujúcej sezóny (Michal Zubárik a Martin Hlubina). Pavlus R. sa po niektorých neúspešných kolách napokon umiestnil ako vícemajster Slovenska ´21.

4WD - Celkové poradie seriálu MSR´21

Open kategŕia sa slušne rozrástla a je predpoklad že ešte narastie. R. Bero mal slušný nábeh na prvenstvo počas úvodných kôl. Výpadok jeho formy využil jeho hlavný rival A. Urban. Víťazstvo v poslednom kole Berovi upevnilo celkovo druhú priečku a zaslúžene môže oslavovať titul vícemajstra.

OPEN SC/TRUCK - Celkové poradie seriálu MSR´21

Z vyššie uvedených hlavných kategórií 2WD a 4WD sa vyhodnocujú aj výsledky súťaže 40+ skúsených pánov. Kde dominoval hlavne Pavlus a Bero.

2WD 40+ - Celkové poradie seriálu MSR´21

4WD 40+ - Celkové poradie seriálu MSR´21

Gratulujeme víťazom a prajeme veľa síl a úspechov do novej sezóny ´22.

Go UP